logo

bruidswerk

Smaakvolle eyecatchers

decoratie 2Silk Creations maakt zijden bloemstukken en decoraties voor elke locatie en eventueel afgestemd op het seizoen. Zomers frisse tinten, 's winters warme tinten. Bij een speciale dag of gelegenheid creëren wij de perfecte sfeer, of het nu Pasen, Valentijnsdag, Moederdag of Kerstmis is, voor elke gelegenheid maken wij smaakvolle eyecatchers, met aandacht voor detail.

anders kan ook


bla

Bedrijfsarrangementen

Wilt u een fraaie aankleding voor uw kantoor, vergaderzaal, receptie of lunchruimte dan kunt u dat laten verzorgen door Silk Creations. Wij verzorgen tevens de aankleding voor bedrijfsfeesten, productpresentaties, beurzen en exposities. Ons team zorgt ervoor dat er op elke locatie een schitterende ambiance ontstaat, afgestemd op uw specifieke wensen. De zakelijke markt kan gebruik maken van onze verhuur mogelijkheden, meer informatie kunt u vinden op de pagina verhuur.

bla

Horeca-arrangementen

Maakt u als horeca ondernemer gebruik van de wisselservice van Silk Creations dan heeft u daar alleen maar gemak van. U bent altijd verzekerd van stijlvolle bloemarrangementen op de tafels en de bar, elke keer verrassend anders van opmaak en samenstelling.


vrouw met bloemenkrans

Bruidsarrangementen

Uw trouwdag is een bijzonder moment in uw leven. Wij ontwerpen voor deze onvergetelijke dag een passend bruids boeket. Wenst u een geheel verzorgd bruids arrangement zoals de corsages, gast- en bruidskinderen boeketten, auto stukken, kerk- en zaalversiering dan kunnen wij dat tevens verzorgen. Alles in stijl en kleur dat aansluit bij uw wensen. Al het bruidswerk is zowel te huur als te koop. Zijden bruidsboeketten zijn al vanaf €85,- leverbaar.


Rouwarrangementen

Ook voor afscheidsgelegenheden maken wij bloemarrangementen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.