logo

Verhuur & abonnementen

Bloemstukken huren

Steeds meer bedrijven en particulieren ontdekken het gemak van huren van kunst en zijden bloemstukken. Een exclusief verzorgd boeket of bloemstuk op uw ontvangstbalie, op de tafels in uw restaurant, in de hotelkamers en op de beurs is het visitekaartje voor uw bedrijf. Maar ook thuis zorgt een boeket elke keer voor sfeer en gezelligheid.

Voordelig

Het huren van zijden bloemen en bloemstukken zijn in vergelijking met verse bloemen een stuk voordeliger. Kunst en zijden bloemen zijn voor het bedrijfsleven een grote oplossing, waar de tijd om de planten te verzorgen er regelmatig bij inschiet. De bloemstukken zijn ideaal voor het op fleuren van de balie, tafels, vensterbanken, buffetten en ruimtes als cafés, restaurants, kantines en bedrijfshallen. Uiteraard ook geschikt voor uw vakantiehuis, caravan of boot. U heeft geen omkijken naar de bloemstukken, u hoeft er alleen van te genieten.

Wisselservice

Bij Silk Creations kunt u kiezen voor een huurcontract met wisselservice. Dat kan voor een periode van eenmaal per maand, eenmaal per twee maanden, eenmaal per kwartaal of eenmaal per half jaar. Een korte periode behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt geheel vrijblijvend informatie opvragen via het contactformulier op de contact pagina.

 

Huurcontract

Als u een huurcontract bij Silk Creations afsluit heeft u altijd bloemen wanneer u dat wilt, zonder dat u tijd kwijt bent aan de aandacht en verzorging. De zijden bloemstukken worden na de overeengekomen periode gewisseld. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Bedrijven die gebruik maken van een huurcontract bij Silk Creations zijn onder andere hotels, musea, restaurants, banken, theater, omroeporganisaties, makelaars, reclamebureaus en zorg- en overheidsinstellingen. Maar ook voor particulieren leveren wij bijvoorbeeld unieke bruids-, diner- en feest arrangementen.

Aandachtpunten

vrouw met bloemenkrans

Evenementen & Beurzen

Voor een eenmalige gelegenheid of evenement kunt u bloem-stukken of gehele arrangementen bij Silk Creations huren. Met deze mogelijkheid kunt u bijvoorbeeld tafeldecoraties ten be-hoeve van een bruiloft of vergaderruimte, cursussen, beurzen, congressen, theater, (mode) shows, film en commercials eenmalig huren zodat uw locatie er altijd perfect en verzorgd uitziet. De exclusieve bloemstukken van Silk Creations worden met veel zorg vervaardigd, voor iedere gelegenheid zorgen wij voor prachtige arrangementen.